У Львові відкрили перший офіс патронатної служби 24-ї бригади «Хоробрі серця»

У Львові відкрили перший офіс патронатної служби 24-ї бригади «Хоробрі серця»

Фото
Укрінформ
У Львові 28 серпня відкрили перший офіс патронатної служби 24-ї бригади імені Короля Данила «Хоробрі серця», який буде надавати послуги родинам захисників та підтримувати їх.

Про це повідомив у Фейсбуці міський голова Львова Андрій Садовий, передає Укрінформ.

«Сьогодні у Львові разом відкрили перший офіс патронатної служби 24-ї бригади. Адже близько 70% військовослужбовців - львів’яни», - поінформував Садовий.

За словами міського голови, в офісі працюватиме представник ЦНАПу, який одразу на місці допоможе оформити необхідні документи. Також тут можна буде отримати найновішу інформацію та необхідну допомогу.

У Львові відкрили перший офіс патронатної служби 24-ї бригади «Хоробрі серця» / Фото: Анастасія Смольєнко. Укрінформ

«24-та бригада імені Короля Данила героїчно захищає Україну на полі бою, а наш обов'язок - бути опорою для близьких та рідних наших Захисників», - наголосив мер.

Він додав, що у майбутньому планують відкривати такі офіси для всіх бригад, де є львів’яни.

Читайте також: На Київщині відкрили два ветеранські хаби

Садовий зазначив, що офіс патронатної служби «Хоробрі серця» працюватиме щодня з 9-ї до 18-ї за адресою вул. Юрія Дрогобича, 9 (також можна зайти через під’їзд на вул. Дорошенка, 28).

Як повідомляв Укрінформ, у червні у Львові запрацював перший в Україні рекрутинговий центр 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-