У Києві затримали молодика, який підпалив два поліцейські авто

У Києві затримали молодика, який підпалив два поліцейські авто

Фото
Укрінформ
У Києві правоохоронці затримали 20-річного чоловіка, який на замовлення підпалив два автомобілі поліції в Дарницькому районі.

Про це Київська міська прокуратура повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, у понеділок, 26 серпня, близько 04:00 ранку загорілися машини, що стояли на гостьовому паркувальному майданчику неподалік від Дарницького управління поліції.

Встановлено, що замовлення спалити автомобілі поліції 20-річний киянин отримав через Телеграм. За це йому обіцяли шість тисяч доларів. Авто для підпалу шукав поблизу місця свого проживання.

Спочатку молодик орендував квартиру подобово неподалік від райвідділу поліції та замовив у будівельному гіпермаркеті онлайн-доставку запалювальної рідини.

Уночі він пішов на майданчик, де паркують автомобілі поліції й вичікував момент, коли нікого не буде поруч. У подальшому облив машини запалювальною рідиною, зняв результат виконаного завдання на відео й надіслав замовнику.

Із орендованої квартири зловмисник переїхав до гостелу, де чекав, коли обіцяні гроші прийдуть на картку. Заплатити йому мали зранку, але кошти так і не були переказані.

Читайте також: У Києві затримали чоловіка за підпал авто військового

Правоохоронці оголосили киянину підозру в умисному підпалі двох автомобілів поліції (ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України).

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 1,5 млн гривень застави.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві до восьми років ув’язнення засудили чоловіка, який із вересня 2022 року по серпень 2023-го спалив десять військових машин та ще три пошкодив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-