Сумщина: ворог скинув КАБи на житловий сектор і фермерське господарство у Білопіллі

Сумщина: ворог скинув КАБи на житловий сектор і фермерське господарство у Білопіллі

Фото
Укрінформ
Росіяни скинули КАБи на житловий сектор і фермерське господарство м. Білопілля на Сумщині, пошкоджено житлові будинки та майно фермера.

Про це повідомила Сумська прокуратура у Телеграмі, передає Укрінформ.

За процесуального керівництва Сумської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

«За даними слідства, 29 серпня 2024 року, упродовж першої половини дня, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, ворог скинув на житловий сектор м. Білопілля та фермерське господарство, що знаходиться на території Білопільської громади Сумського району, за попередніми даними, три КАБи. Унаслідок атаки окупантів пошкоджено житлові будинки та майно фермера», - йдеться в дописі.

Читайте також: Ворог завдав авіаудару по Куп'янську, троє поранених

Зазначається, що проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська за минулу добу 86 разів обстріляли з різних видів озброєння прикордонні території Чернігівської, Сумської та Харківської областей, унаслідок чого пролунало загалом 296 вибухів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-