Війська РФ за добу вбили одного жителя Донеччини, ще 11 поранили

Війська РФ за добу вбили одного жителя Донеччини, ще 11 поранили

Фото
Укрінформ
Російські загарбники за минулу добу, 29 серпня, вбили одного і завдали поранень 11 жителям Донецької області.

Про це голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"За 29 серпня росіяни вбили 1 жителя Донеччини - у Костянтинівці. Ще 11 людей в області за добу дістали поранення", - ідеться у повідомленні.

Як зазначив Філашкін, загальна кількість жертв росіян на Донеччині (2707 загиблих, 5910 поранених) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

«За добу Росія завдала 2 430 ударів по лінії фронту та житловому сектору… Руйнувань зазнали 23 цивільних об’єкти - 15 житлових будинків, СТО, автомобілі, водогін, газопровід, ЛЕП», - йдеться у повідомленні поліції Донеччини.

Зазначається, що ворог обстріляв 10 населених пунктів: міста Костянтинівка, Курахове, Покровськ, Слов’янськ, Торецьк, Українськ, Часів Яр, Вовченка, Ізмайлівка, Тарасівка.

Зокрема, Костянтинівку росіяни обстріляли дроном та артилерією, вбили людину, ще шістьох осіб поранили. Пошкоджено приватний і п’ять багатоквартирних будинків, два авто, комунікації.

У Часовому Яру внаслідок артилерійської атаки поранено двох мешканців, зокрема хлопчика 2013 року народження.

Крім того, за інформацією правоохоронців, є двоє поранених – в Українську, один – у Кураховому, пошкоджено дві приватних оселі.

У Покровську ворожий дрон пошкодив приватний будинок і цивільне авто. Слов’янськ окупанти обстріляли з РСЗВ «Смерч», пошкодили СТО.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Херсонщині минулої доби шестеро людей постраждали від російських ударів

Як повідомляв Укрінформ, 29 серпня російські загарбники обстріляли Українськ та Костянтинівку, зазнали поранень шестеро людей.

Фото: поліція Донецької області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-