Нічні обстріли Корабельного району Херсона - у лікарню доставили ще одного пораненого

Нічні обстріли Корабельного району Херсона - у лікарню доставили ще одного пораненого

Відео
Укрінформ
До двох зросла кількість постраждалих унаслідок нічних обстрілів Корабельного району Херсона - у лікарню доправили 41-річного чоловіка.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА.

«Стало відомо про ще одного постраждалого внаслідок нічних російських обстрілів Корабельного району Херсона», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, «швидка» доставила до лікарні 41-річного чоловіка, який отримав вибухову травму та контузію. Потерпілому надається необхідна меддопомога.

Херсонська МВА інформує, що поранений 41-річний чоловік отримав травми близько першої години ночі внаслідок ворожого обстрілу Корабельного району.

Читайте також: У Корабельному районі Херсона внаслідок російського удару постраждала літня жінка

Начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін також оприлюднив відео про наслідки обстрілів.

Зазначається, що цієї ночі під ударами російських військ опинився житловий будинок у Корабельному районі Херсона. Снарядами окупантів в оселі потрощено стіни, покрівлю та вікна.

Як повідомляв Укрінформ, російська війська вночі 30 серпня завдала удару по Корабельному району Херсона, постраждала 69-літня жінка.

Фото: ДСНС Херсонщини, ілюстративне 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-