Авіаудар росіян по Харкову: четверо загиблих, 28 поранених

Авіаудар росіян по Харкову: четверо загиблих, 28 поранених

Оновлено
Укрінформ
У Харкові росіяни поцілили авіабомбою по 12-поверховому житловому будинку, щонайменше троє людей загинули, серед них дитина, 28 поранених.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Ігор Терехов, передає Укрінформ.

“За попередньою інформацією, в Індустріальному районі маємо потрапляння по 12-поверховому житловому будинку. Там пожежа та часткове руйнування... Також маємо попередню інформацію про удар по Немишлянському району. У центрі ніби обійшлося без жертв, але обстеження місця потрапляння КАБу обстежується”, - розповів Терехов.

"Вже відомо про трьох загиблих у багатоповерхівці в Індустріальному районі", - додав він у наступному дописі.

Крім того, у Немишлянському районі Харкова окупанти вбили дитину на дитячому майданчику. Ще щонайменше троє людей поранені.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Ігор Терехов, передає Укрінформ.

“У Немишлянському районі окупанти вбили дитину прямо на дитячому майданчику. Дівчинку. Ще мінімум троє людей у цьому районі поранені. В Індустріальному районі у палаючий багатоповерхівці вже двоє загиблих”, - повідомив мер.

Раніше начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі, що удень 30 серпня росіяни завдали авіаударів по Харкову та Чугуєву, у Харкові є влучання по цивільній інфраструктурі та в житлову багатоповерхівку, є загиблі та поранені.

Читайте також: Росіяни за добу 10 разів обстріляли Харківщину - четверо поранених

Згодом він додав, що пошкоджена освітня установа.

За інформацією начальника Харківської ОВА, відомо вже про 28 поранених унаслідок ударів, медики продовжують працювати на місцях влучань.

Як повідомлялося, в обласному центрі було чутно серію вибухів. За даними мера, російська армія поцілила по інфраструктурі в центрі Харкова. За попередніми даними, окупанти били КАБами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-