Зеленська передала для школярів Чернігівщини партію ноутбуків від Латвії

Зеленська передала для школярів Чернігівщини партію ноутбуків від Латвії

Фото, відео
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська разом із командою своєї Фундації та послом Латвії в Україні Ілгварсом Клявою здійснила робочу поїздку до Чернігівської області, де передала для онлайн-навчання дітей партію ноутбуків.

Про це перша леді повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За її словами, ця техніка особливо важлива для школярів громад, розташованих на кордоні із Росією. Там діти не мають можливості повернутися до своїх класів.

"Семенівку, наприклад, одну з найпівнічніших точок України, відділяють від держави-агресора лише 10 кілометрів. Але діти продовжують навчатися, а вчителі - навчати: дистанційно, через ноутбуки, планшети, телефони - хто що має", - зауважила Зеленська.

Відео: Офіс президента

Перша леді уточнила, що всі 672 гаджети надали дітям партнери її Фундації з Латвії - фонд Ziedot.lv спільно з латвійськими підприємцями. Домовлено про це було пів року тому під час зустрічі в Ризі.

Дружина Президента подякувала Латвії, а також іншим іноземним партнерам за всю надану ними допомогу.

Читайте також: Олена Зеленська відвідала центр життєстійкості в Ужгороді

Вона поінформувала, що на сьогодні учням і вчителям спільними зусиллями передані загалом уже понад 60 тисяч ноутбуків і планшетів.

"Будь-яка допомога цінна, але внесок в освіту особливо важливий, бо сприяє розвитку – як кожної окремої дитини, так і країни загалом", – наголосила перша леді.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленська відвідала молодіжний центр Youth Hub для неформальної освіти, який працює в Ужгородському університеті.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-