Війська РФ за добу вбили двох жителів Донеччини, ще дев'ятьох поранили

Війська РФ за добу вбили двох жителів Донеччини, ще дев'ятьох поранили

Укрінформ
Минулої доби, 30 серпня, внаслідок атак армії РФ загинули двоє жителів Донецької області і дев'ятеро поранені.

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграмі, передає Укрінформ.

«За 30 серпня росіяни вбили 2 жителів Донеччини — у Кураховому і Гірнику. Ще 9 людей в області за добу дістали поранення», - поінформував Філашкін.

Читайте також: З Покровського району рятувальники з початку тижня евакуювали 80 людей

За добу Росія 19 разів обстріляла населені пункти Донеччини, повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Фейсбуці.

«Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3468 людей, у тому числі 365 дітей», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у Кураховому 1 людина загинула і 6 поранено, пошкоджено 12 багатоповерхівок, адмінбудівлю і крамницю; у Гірнику загинула людина, пошкоджено 5 приватних будинків і 2 багатоповерхівки; ще 1 будинок пошкоджено у Гострому. У Мирнограді пошкоджено 2 будинки і газогін.

Філашкін додав, що у Добропіллі пошкоджено 2 адмінбудівлі, 7 будинків і промзону. У Криворізькій громаді пошкоджено промзону. У Покровську пошкоджено об'єкт інфраструктури. Під постійним вогнем — Мар'їнська і Гродівська громади.

За його даними, у Краматорському районі - у Лиманській громаді - зруйновано 5 будинків у Зарічному і 1 у Торському. У Рай-Олександрівці Миколаївської громади пошкоджено 3 будинки. У Бахмутському районі пошкоджено будинок у Торецьку, ще один - у Дружбі. У Часовоярській громаді пошкоджені 11 багатоповерхівок, 3 приватні будинки і нежитлова будівля.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська 30 серпня завдали прицільного удару по пункту постійного базування бригади екстреної медичної допомоги в Донецькій області.

Фото: ФБ/Філашкін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-