Російські військові за добу обстріляли дев’ять населених пунктів Харківщини

Російські військові за добу обстріляли дев’ять населених пунктів Харківщини

Укрінформ
Російські військові за минулу добу, 30 серпня, обстріляли дев’ять населених пунктів Харківської області.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграмі, передає Укрінформ.

«31 серпня о 01:40 у Богодухівському районі Золочівської ТГ у селі Одноробівка внаслідок артобстрілу військами РФ пошкоджено будинок», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, Синєгубов поінформував, що напередодні, 30 серпня, у Харківському районі у селі Безруки внаслідок обстрілу горіла трава та гілля на площі 100 м кв. У Чугуївському районі в селі Українка внаслідок обстрілу зайнялася трава на площі 20 га.

За його даними, поблизу села Задорожнє Чугуївської громади внаслідок обстрілу пожежа сталася на площі 200 м кв. - горіла трава, чагарники, автомобільні покришки. У Куп'янському районі у селі Соболівка вогонь зайнявся на площі 2 га. В селі Шийківка Борівської громади горів приватний будинок та господарча споруда. В селі Ізюмське горіла трава на площі 2 га.

Читайте також: В ОВА уточнили, що внаслідок вчорашнього удару по Харкову загинули шестеро людей

У місті Куп'янськ внаслідок обстрілу пошкоджено господарчу споруду та житловий будинок.

Також начальник ОВА поінформував, що на Харківському напрямку відбулося сім боєзіткнень поблизу Плетенівки, Липців та Вовчанська, на Куп’янському напрямку точилося 32 бої. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Синьківки, Колісниківки, Новоосинового, Лозової, Андріївки, Стельмахівки та Глушківки

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники упродовж доби, 29 серпня, 10 разів обстріляли населені пункти Харківської області, четверо людей зазнали поранень.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-