Російські війська вбили людину на Донеччині, ще шестеро поранені

Російські війська вбили людину на Донеччині, ще шестеро поранені

Фото
Укрінформ
Унаслідок обстрілів військами РФ Донеччини загинула людина та ще шестеро отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«За 31 серпня росіяни вбили одного жителя Донеччини - у Щербинівці. Ще шестеро людей в області за добу дістали поранення», - написав Філашкін.

За його словами, поранення дістали троє людей у Добропіллі, двоє - у Лимані та одна - у Званівці.

Начальник ОВА також повідомив, що за добу російські війська 20 разів обстріляли населені пункти області, внаслідок чого пошкоджені будинки та адмінбудівлі.

«Загалом за добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовані 3516 людей, у тому числі 404 дитини», - написав Філашкін.

Читайте також: На Донеччині з Костянтинівки та району за три дні евакуювали 86 дітей

За інформацією ОВА, у Новоукраїнці Вугледарської громади внаслідок обстрілу пошкоджений будинок.

У Покровському районі у Курахівській громаді пошкоджено будинок в Ізмайлівці, господарчі споруди в Гірнику, обстрілів зазнали Курахове і Веселий Гай. У Мирнограді пошкоджені адмінбудівлі. Війська РФ обстрілювали також Мар'їнську і Гродівську громади.

У Краматорському районі внаслідок обстрілів у Лимані пошкоджені 10 багатоповерхівок, три адмінбудівлі і кав'ярня; також у громаді зруйновані 12 будинків у Зарічному й один в Ямполі.

У Бахмутському районі пошкоджені два будинки у Щербинівці Торецької громади. У Часовоярській громаді пошкоджені сім приватних будинків, багатоповерхівка і промислова будівля.

Читайте також: Загарбники уночі обстріляли Слатине на Харківщині, є поранені

Загалом на Донеччині загинули 2715 осіб та 5928 зазнали поранень. Загальна кількість жертв росіян вказана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні на Донеччині п'ятеро чоловіків загинули внаслідок вранішнього обстрілу військами РФ Часового Яру.

Фото: Вадим Філашкін 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-