На Харківщині помер поліцейський, який потрапив під обстріл ворожого дрона

На Харківщині помер поліцейський, який потрапив під обстріл ворожого дрона

Укрінформ
У лікарні помер 44-річний капітан поліції Харківщини Олександр Попович, який разом із колегами потрапив під атаку ворожого FPV-дрона.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила поліція Харківської області.

«Старший інспектор роти № 2 батальйону № 1 полку поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Харківській області капітан поліції Олександр Попович помер 31 серпня у лікарні від тяжких осколкових поранень», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що близько 19:30 у місті Куп'янськ російський FPV-дрон атакував службовий автомобіль, у якому перебували троє поліцейських. Всі вони зазнали осколкових поранень та були госпіталізовані. Попри зусилля лікарів, життя Олександра обірвалося.

Олександр Попович служив в органах внутрішніх справ близько 20 років. Під час повномасштабного вторгнення Росії Україну він виконував свої професійні обов’язки, долучався до гуманітарних місій в одному з найнебезпечніших районів Харківської області. Йому було 44 роки, у нього залишилися дружина, син, донька та мати.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок російського авіаудару по торговому центру в Костянтинівці Донецької області під час несення служби загинув поліцейський Максим Кислюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-