Урок стійкості для львівських школярів провів Герой України - сапер Руслан Панезьоров

Урок стійкості для львівських школярів провів Герой України - сапер Руслан Панезьоров

Фото
Укрінформ
У Львові для учнів 6 класу 97-ї школи перший урок навчального року провів Герой України, командир групи інженерного забезпечення 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, майор Руслан Панезьоров.

Темою уроку, як і в інших школах Львова, стала "Стійкість. Нелегко, але рухаємось", повідомляє кореспондент Укрінформу.

На початку уроку усі присутні хором виконали Гімн України. Потім учні розповіли про бойовий шлях 80-ї бригади.

Гість поділився зі школярами спогадами про початок повномасштабного вторгнення на півдні України, бої на Луганщині, Харківський контрнаступ, захист Бахмута тощо. Також він розповів, у чому полягає його робота як сапера.

Урок стійкості для львівських школярів провів Герой України - сапер Руслан Панерьозов / Фото: Анастасія Смольєнко, Укрінформ

"Сапер має бути стійким і сміливим. Але до того ж - розсудливим і розумним, бо для того, щоб якісно виконати свою роботу, повинен знати формули і робити точні розрахунки", - наголосив військовий.

Руслан Панезьоров побажав учням добре вчитися, поважати вчителів, дбати про свій фізичний розвиток.

Читайте також: Попри війну та всі виклики в Україні розпочинається новий навчальний рік - Зеленський

"Стійкість відпрацьовується у навчанні і в тренуваннях. Коли внутрішній голос каже: та ляж, телефончиком побався, - а ти встаєш і робиш те, що повинен, досягаєш своєї мети, демонструєш наполегливість", - зазначив Панезьоров.

Як повідомляв Укрінформ, в школах України сьогодні, попри повномасштабну війну, розпочався новий навчальний рік. При цьому 3798 закладів освіти постраждали від бомбардувань та обстрілів РФ, з них 365 зруйновані повністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-