У Херсоні виникли перебої з електрикою після обстрілів, зупунилися тролейбуси

У Херсоні виникли перебої з електрикою після обстрілів, зупунилися тролейбуси

Оновлено
Укрінформ
У Херсоні проводяться відновлювальні роботи на пошкоджених внаслідок ворожих обстрілів електромережах, через це у різних районах міста виникли перебої з електрикою, рух електротранспорту припинили.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська МВА.

«У Херсоні проводяться відновлювальні роботи на пошкоджених внаслідок ворожих обстрілів електромережах», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, через це у різних районах міста виникли перебої з електрикою. Можливі також перебої з водопостачанням. Як інформують в МВА, вони триватимуть до повного завершення аварійних робіт, які обіцяють провести протягом дня.

У МВА також повідомили, що Херсонську міську територіальну громаду з 6.00 2 вересня по 6.00 3 вересня російські війська обстріляли 10 разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Зеленівці, Комишанах, Садовому. Зокрема, пошкоджено 30 приватних будинків, 3 багатоповерхівки, 2 адмінбудівлі, 2 автівки, церкву.

Зазначається, що внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу одна людина загинула, четверо, серед них 14-річна дівчина, отримали поранення різних ступенів тяжкості.

Читайте також: На Херсонщині унаслідок обстрілу села загинув чоловік та поранено жінку

Як додав у Телеграмі начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, через аварійне відключення електромережі у Херсоні припинив рух електротранспорт.

«Через аварійне відключення у Херсоні не ходить електротранспорт», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, більше двох годин чекали на відновлення руху, але пошкодження в електромережі виявились набагато складнішими. Фахівці працюють над їх усуненням.

Мрочко наголосив, що 3 вересня тролейбуси на лінії вже не вийдуть, їх заводять у депо. Коли буде відновлено рух електротранспорту в місті, влада повідомить додатково.

Як повідомляв Укрінформ, близько четвертої ранку російська армія атакувала житлову забудову у Херсоні. За життя пораненої внаслідок нічного російського обстрілу 14-річної дівчинки у Херсоні борються лікарі - у неї травматичний шок, відкрита травма грудної порожнини, переломи рук і ноги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-