Парамедики поліції евакуювали п’ятьох цивільних з обстрілюваних районів Донеччини

Парамедики поліції евакуювали п’ятьох цивільних з обстрілюваних районів Донеччини

Відео
Укрінформ
Парамедики поліції евакуювали з обстрілюваних районів Донеччини п’ятьох цивільних, серед яких дві поранені жінки.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Донеччини.

«У Селидовому та інших місцях біля фронту парамедики поліції Донеччини рятують поранених і евакуюють людей… Цього разу парамедики врятували двох поранених мешканок Костянтинівки, а також вивезли маломобільну жінку з Плещіївки та літнє подружжя з Селидового», - йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що на Донеччині немає безпечних місць, ворог прицільно б’є по житлових кварталах, вбиваючи та травмуючи мирних мешканців.

Під удар ворога потрапила і Костянтинівка, поранення отримали дві жінки, яким першу медичну допомогу і надали поліцейські-парамедики та евакуювали їх до лікарні.

А з Плещіївки парамедики евакуювали літню маломобільну жінку, яка самостійно не переміщалася і могла загинути щохвилини. Жінку доставили до шелтера.

Поліцейські закликали цивільних не нехтувати своїм життям і евакуюватися.

Як повідомлялося, Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти.

Читайте також: На Кіровоградщину прибув евакуаційний потяг - привіз 60 родин з Покровська і Селидового

Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту - близько 300 км. Покровський напрямок зараз «найгарячіший».

Як повідомляв Укрінформ, на підконтрольній українській владі території Донеччини (станом на 27 серпня) залишалося близько 399 тис. осіб. Якщо брати до уваги населені пункти, які віднесені до зони активних бойових дій, це населені пункти 16 громад, там залишалося близько 52 тис. осіб, з них 2599 дітей.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-