У Полтаві внаслідок ракетного обстрілу пошкоджені 47 будинків

У Полтаві внаслідок ракетного обстрілу пошкоджені 47 будинків

Укрінформ
Внаслідок ракетного обстрілу Полтави пошкоджені 47 будинків, серед яких 23 приватні домоволодіння та 24 багатоквартирні будинки.

Про це повідомила Полтавська міська рада, передає Укрінформ.

"Внаслідок ракетного обстрілу постраждало 47 будинків, серед яких 23 приватні домоволодіння та 24 багатоквартирні будинки. Обстеження триватимуть і сьогодні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що продовжується видача матеріалів швидкого реагування як від міжнародних партнерів, так і з міського матеріального резерву: плити OSB, поліетиленова плівка.

Над ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації працюють всі екстрені та оперативні групи: поліція, сапери, слідчі, медики, рятувальники. Від структурних підрозділів Полтавської міської ради - 190 осіб та 17 одиниць техніки. Від благодійних організацій - 54 особи та 4 одиниці техніки.

Читайте також: Євросоюз у відповідь на ракетні удари РФ посилить військову допомогу Україні

Продовжує також роботу оперативний штаб, який координує дії всіх служб та організацій, забезпечуючи сталий зв’язок та постійний доступ до інформації.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вдень 3 вересня завдали удару двома балістичними ракетами по Полтаві. Наразі відомо про 53 загиблих.

Фото: ДСНС Полтавщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-