На Херсонщині попрощалися з лікарем-онкологом, якого вбив російський дрон

На Херсонщині попрощалися з лікарем-онкологом, якого вбив російський дрон

Укрінформ
У Херсоні попрощалися з лікарем-онкологом Володимиром Терелюком, який загинув внаслідок атаки ворожого безпілотника.

Про це повідомляє Херсонська ОВА, передає Укрінформ.

«Сьогодні провели в останню путь лікаря – онколога Володимира Терелюка. Його другого вересня вбила російська армія. Чоловік загинув через атаку ворожого безпілотника», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що медики боролися за його життя майже півтори години. Однак уламкові поранення виявились надто тяжкими, Володимиру було 60 років.

«Щирі співчуття родині Володимира Григоровича. Разом з вами у скорботі вся Херсонщина. Скорішого одужання дружині, яка під час російського обстрілу була разом із ним», - йдеться у дописі ОВА.

Читайте також: У Харкові поховали 14-річну школярку, яка загинула в парку від удару РФ 30 серпня

Як інформує Херсонський обласний онкологічний диспансер, після закінчення Запорізького медичного інституту та інтернатури у 1992 році Терелюк почав працювати в обласному онкологічному диспансері на посаді завідувача диспансерно-поліклінічного відділення, де і працював майже 30 років - до 31.07.2021.

За його керівництва у відділенні була відкрита операційна для амбулаторних операцій і діатермокоагуляцій, впроваджені кріодеструкції при новоутвореннях шкіри, виконані десятки тисяч оперативних втручань, консультацій, амбулаторного лікування онкологічних пацієнтів, підготовлено багато молодих спеціалістів.

«Володимир Григорович по праву належить до числа видатних лікарів, які ввійшли в історію онкологічної служби Херсонщини»,- розповіли в онкологічному диспансері.

Також тут наголосили, що загиблий був головою родини медичних працівників.

Як повідомляв Укрінформ, у лікарні помер 60-річний чоловік, який зазнав поранень 2 вересня внаслідок обстрілу росіянами у передмісті Херсона. Згодом Медичний центр Taurt Medical повідомив, що жертвою цього удару росіян став хірург-онкодерматолог Володимир Терелюк, який, незважаючи на небезпеку, залишався в Херсоні та лікував людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-