У Полтаві 65 постраждалих внаслідок російського удару перебувають у тяжкому стані - ОВА

У Полтаві 65 постраждалих внаслідок російського удару перебувають у тяжкому стані - ОВА

Укрінформ
У Полтаві 65 постраждалих внаслідок російського удару 3 вересня по навчальному закладу перебувають у тяжкому стані, ще 146 – у середньому.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

За словами Проніна, під час пресконференції з міжнародними, всеукраїнськими та регіональними медіа він розповів про оперативну ситуацію щодо наслідків ворожої атаки по Полтаві 3 вересня. Також про роботу служб доповіли представники профільних структур та керівництво навчального закладу.

Як зауважив начальник ОВА, всі служби оперативно працювали на місці події, було задіяно 30 «швидких», лікарні приймали поранених.

Читайте також: «Росія не переможе у цій війні»: Байден відреагував на ракетну атаку по Полтаві

«Пацієнтам надають як стаціонарну, так і амбулаторну допомогу. Наразі 65 людей – у тяжкому стані, 146 – у середньому, 87 – в легкому», - наголосив він.

За даними Проніна, ліквідація наслідків російського удару по території навчального закладу триває, фахівці продовжують розбирати завали.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вдень 3 вересня завдали удару двома балістичними ракетами по Полтаві. Внаслідок російського удару по навчальному закладу загинули 53 людини, постраждали - 298.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-