На Харківщині за добу внаслідок обстрілів поранені двоє цивільних

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів поранені двоє цивільних

Фото
Укрінформ
У Харківській області внаслідок обстрілів російською армією минулої доби двоє людей зазнали поранень, також пошкоджено приміщення адміністрації, училища, будинку культури, іншої цивільної інфраструктури, виникла низка займань трави.

Про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Синєгубов поінформував, що близько 14-00 у Вовчанську під час евакуації людей внаслідок обстрілу постраждала 19-річна волонтерка. ЇЇ госпіталізували до медичної установи.

Також близько 16-00 у селі Курилівка Куп'янського району внаслідок артобстрілу постраждав 71-річний чоловік, він госпіталізований.

У Куп'янську внаслідок обстрілу горіли приватні будинки, господарчі споруди.

У Куп'янському районі за межами села Велика Шапківка внаслідок обстрілу горіла трава.

У селі Ківшарівка того ж району ввечері після 22.00 унаслідок обстрілу пошкоджено приміщення адміністрації, училища, Будинку культури, іншої цивільної інфраструктури. Постраждалих немає.

У Харківському районі Дергачівської громади у селі Козача Лопань внаслідок обстрілу горів будинок.

5 вересня о 4.50 у селі Бобрівка Харківського району Вільхівської тергромади у садовому товаристві після обстрілу горів дачний будинок та трава на площі 500 кв. м.

Читайте також: Росіяни минулої доби поранили трьох жителів Херсонщини

На Харківському напрямку минулої доби армія РФ продовжувала наступальні та штурмові дії. Тут відбулося два бойових зіткнення. Всі - в районах Вовчанська. Росіяни активно задіювали для ударів БПЛА.

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу зросла до 17. Сили оборони відбили усі штурмові дії російських загарбників біля Синьківки, Глушківки, Лозової, Берестового та М'ясожарівки.

Як повідомляв Укрінформ, 4 вересня у сел. Шевченкове Куп'янського району на Харківщині чоловік зазнав травм, розпилюючи вибухонебезпечний предмет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-