Де отримати послуги ПФУ на Донеччині - підрозділи працюють у сімох населених пунктах

Де отримати послуги ПФУ на Донеччині - підрозділи працюють у сімох населених пунктах

Укрінформ
На території Донеччини, яка контролюється українською владою, наразі залишилися сім підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України, де можна отримати їх послуги.

Про це на брифінгу заявила начальниця Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Рад, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

«Хочу констатувати, що в цьому році в нас припинився прийом на території області у містах Селидове, Мирноград та Новогродівка. Практично до минулої п’ятниці (до 30 серпня – ред.) ми здійснювали прийом у Покровську, але вимушені його з безпекових питань припинити. І тому зараз можна звернутися у підрозділи ПФУ за сімома адресами у містах Краматорськ, Слов’янськ, Лиман, Дружківка, Костянтинівка, Добропілля та у смт Олександрівка», - зазначила Рад.

За її словами, до повномасштабного вторгнення РФ в Україну стаціонарних підрозділів прийому та обслуговування громадян ПФУ на Донеччині було понад 20.

Рад нагадала, що до повномасштабної війни по всіх територіальних громадах Донеччини були створені дистанційні пункти прийому громадян, їх було 46. Окрім цього, на Донеччині були пункти виїзного прийому ПФУ по всій лінії зіткнення, таких було 13 – 17.

Наразі ГУ ПФУ в Донецькій області забезпечує надання послуг громадянам, окрім у названих семи підрозділах на території регіону, ще у 53 хабах за межами області, у тому числі у 29 хабах – безпосередньо, куди виїжджають спеціалісті ПФУ до громадян, та у 24 хабах, де послуги надаються у режимі відеоконференцій.

Читайте також: Посадку на евакуаційні потяги у Покровську скасували й перенесли у Павлоград

«Також по деокупованих територіях Донеччини, наскільки дозволяє безпекова ситуація, ми робимо виїзні прийоми - це за графіком їздимо по Лиманщині та Святогір’ю», - додала Рад.

Як повідомлялося, Донеччина має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км. Покровський напрямок зараз «найгарячіший».

У Донецькій області залишаються наразі близько 376 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-