Принц із Бельгії Мішель де Ліньє привіз на Тернопільщину допомогу для ЗСУ

Принц із Бельгії Мішель де Ліньє привіз на Тернопільщину допомогу для ЗСУ

Фото
Укрінформ
Принц Мішель де Ліньє зі своїм другом бароном Бернардом Де Герлашем привезли з Бельгії на Тернопільщину три автомобілі швидкої допомоги, наповнені медичним обладнанням, та джип для ЗСУ.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Збаразької громади Роман Полікровський, передає Укрінформ.

"Надзвичайно зворушлива і знакова подія відбулась сьогодні у Збаражі на подвір’ї Збаразького замку! До нас з Бельгії прибув нащадок власників Збаража та близько 80 навколишніх населених пунктів принц Мішель де Ліньє зі своїм другом бароном Бернардом Де Герлашем. На цей раз наші невтомні друзі привезли три автомобілі швидкої допомоги, наповнені медичним обладнанням, та джип", - повідомив Полікровський.

Мішель де Ліньє привіз на Тернопільщину допомогу для ЗСУ / Фото: Роман Полікровський

За словами голови громади, принц Мішель де Ліньє має значний вплив на бельгійську політику щодо допомоги Україні і палко вболіває за український народ.

Читайте також: Прикарпатські волонтери передали на фронт понад 100 FPV-дронів

"Переконаний, що співпраця з бельгійцями – як волонтерами, так і представниками княжого роду – принесе ще багато позитивних змін у нашу громаду, поглибить культурні зв’язки, зацікавленість спільним минулим, і в результаті сприятиме духовному взаємозбагаченню, а також економічному розвитку місцевої території", - зазначив Полікровський.

Як повідомляв Укрінформ, прикарпатські волонтери передали на фронт понад 100 FPV-дронів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-