У Києві легковик зіткнувся з тролейбусом, постраждали двоє людей

У Києві легковик зіткнувся з тролейбусом, постраждали двоє людей

Фото
Укрінформ
У Солом’янському районі столиці внаслідок зіткнення легкового автомобіля з тролейбусом постраждали двоє людей, їх доправили до лікарні.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Головне управління Національної поліції у м. Києві.

Як зауважили правоохоронці, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні вдень на вулиці Борщагівській у Солом'янському районі Києва.

За попередньою інформацією, водійка автомобіля Сузукі, 1954 року народження, не впоралась із керуванням, допустила виїзд на зустрічний бік дороги, де скоїла наїзд на тролейбус, який стояв у зв’язку із виникненням ДТП із автомобілем Ніссан.

У поліції Києва зазначили, що внаслідок зіткнення транспортних засобів постраждали пасажир легковика, 1952 року народження, та літня жінка, яка стояла поруч із тролейбусом. Постраждалих доправили до лікарні для надання медичної допомоги.

Наразі на місці події продовжують працювати слідчі з розслідування ДТП Главку поліції та патрульні поліцейські, вирішується питання правової кваліфікації.

Читайте також: Смертельна ДТП на Львівщині - вночі автобус зіткнувся із фурою

Як повідомляв Укрінформ, у Львівській області внаслідок ДТП, що сталася близько 3-ї години ночі 9 вересня, водій автобуса загинув, а дев’ять пасажирів доправлені у лікарню.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-