На кордоні затримали донеччанина у військовій формі, який виявився фігурантом двох кримінальних справ

На кордоні затримали донеччанина у військовій формі, який виявився фігурантом двох кримінальних справ

Укрінформ
Прикордонники відділення «Оноківці» Чопського загону на українсько-словацькому кордоні затримали жителя Донецької області у військовій формі, який виявився фігурантом двох кримінальних проваджень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Правопорушника прикордонники зупинили у лісі після подолання ним загороджувального паркану.

Чоловік розповів, що позичив однострій у знайомого і хотів видати себе за військовослужбовця, щоб уникнути додаткових перевірок.

Він також зізнався, що мав намір втекти за кордон, щоб уникнути відповідальності за вчинені ним в Ужгороді декілька кримінальних правопорушень.

У ході проведення перевіркових заходів оперативники встановили, що затриманим виявився 28-річний житель Донеччини, щодо якого Ужгородська окружна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Також він є фігурантом кримінального провадження, пов’язаного із побиттям чоловіка.

Читайте також: Цьогоріч викрили понад 200 злочинних груп, які налагодили схеми втечі за кордон

Затриманого доставили у прикордонний підрозділ для притягнення до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.-204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

Після складання адміністративно-процесуальних документів чоловіка передали співробітникам Національної поліції.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці затримали 21-річного жителя Хмельницької області, якого підозрюють в організації схеми незаконного переправлення чоловіків за кордон через Молдову.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-