Росіяни завдали серію авіаударів по Харкову та передмістю: прокуратура показала наслідки

Росіяни завдали серію авіаударів по Харкову та передмістю: прокуратура показала наслідки

Фото
Укрінформ
Удару по Київському району Харкова російська армія завдала ФАБ-250, гострої реакції на стрес зазнали четверо людей, серед них - дитина.

Про це повідомила в Телеграмі Харківська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

"12 вересня з 16:45 до 17:00 війська РФ завдали серію авіаційних ударів по Харкову та передмістю. У Київському районі Харкова зафіксовано влучання неподалік приватного житлового сектору. Чотири людини зазнали гострої реакції на стрес, серед них 10-річна дівчинка. У житлових будинках пошкоджено фасади, вибито вікна", - йдеться у дописі.

У місті Дергачі внаслідок авіаатаки теж пошкоджено приватні домоволодіння. Через обстріл за медичною допомогою звернулися дві жінки та чоловік. У постраждалих діагностували гостру реакцію на стрес, розповіли у прокуратурі.

Також окупанти завдали удару авіаційним боєприпасом по території Фельдман Екопарку у с. Лісне Малоданилівської громади Харківського району. Там пошкоджено дерева та огорожу, обійшлося без постраждалих.

Читайте також: У Харкові з-під завалів деблокували жінку та дитину

"З вилучених уламків правоохоронцями попередньо встановлено, що для обстрілів ворог застосував ФАБ-250 з УМПК", - повідомила прокуратура.

Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, близько 17 години 12 вересня росіяни завдали авіаудару по приватному сектору в Київському районі Харкова. Зруйновано один будинок, довколишні будинки пошкоджені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-