Армія РФ минулої доби вбила чотирьох і поранила десятьох жителів Донеччини

Армія РФ минулої доби вбила чотирьох і поранила десятьох жителів Донеччини

Оновлено
Укрінформ
Російські війська минулої доби, 12 вересня, вбили чотирьох жителів Донецької області і завдали поранень ще десятьом людям.

Про це голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"За 12 вересня росіяни вбили 4 жителів Донеччини: 3 у Віролюбівці та 1 у Красноярському. Ще 10 людей в області за добу дістали поранення", - ідеться у повідомленні.

Як зазначив Філашкін, загальна кількість жертв російських загарбників на Донеччині (2754 загиблих і 6031 поранений) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Російські військові за минулу добу, 12 вересня, здійснили 2 516 обстрілів Донецької області, пошкоджень зазнали 42 цивільні об’єкти.

«За добу війська РФ завдали 2 516 ударів по лінії фронту та житловому сектору… Пошкоджено 42 цивільних об’єкти - 26 житлових будинків, господарські споруди, автомобілі, критичну інфраструктуру», - йдеться у повідомленні поліції.

Зазначено, що від ворожого вогню постраждали 11 населених пунктів: міста Гірник, Костянтинівка, Курахове, Покровськ, Торецьк, селища Курахівка, Шевченко, села Брусівка, Віролюбівка, Красноярське, Суха Балка.

Зокрема, на Красноярське окупанти скинули дві авіабомби «ФАБ-250» з модулем УМПК, де вбили цивільну особу та чотирьох поранили. Руйнувань зазнали чотири приватних оселі.

Віролюбівку ворог накрив з артилерії, у результаті загинули троє представників Міжнародного комітету Червоного Хреста, ще двоє отримали поранення. Пошкоджено три автомобілі гуманітарної місії.

Двоє мирних жителів зазнали травм внаслідок обстрілів Костянтинівки, пошкоджено 14 приватних будинків, критичну інфраструктуру.

За інформацією правоохоронців, у Сухій Балці поранено дитину, також є поранений у Кураховому, де пошкоджено три багатоквартирних будинки.

По Покровську росіяни вдарили двома авіабомбами «ФАБ-250» з модулем УМПК – пошкодили об’єкт критичної інфраструктури, цивільне авто та нежитлове приміщення.

У Гірнику внаслідок ворожих атак пошкоджено багатоквартирний і три приватних будинки.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Костянтинівці через безпекову ситуацію призупиняє роботу Пенсійний фонд

Як повідомляв Укрінформ, 12 вересня російська армія обстріляла Віролюбівку Донецької області, загинули працівники Червоного Хреста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-