У Ромнах на Сумщині відкрився центр рекрутингу армії

У Ромнах на Сумщині відкрився центр рекрутингу армії

Укрінформ
У місті Ромни Сумської області розпочав роботу центр рекрутингу української армії.

Про це повідомили в Міністерстві оборони, передає Укрінформ.

Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх під час відкриття центру подякував Міноборони за цю ініціативу. За його словами, вона знайшла широку підтримку в громадах регіону й органах місцевого самоврядування.

Як констатував голова ОВА, такі центри дають можливість залучити до Збройних сил України саме вмотивований особовий склад, що є ключовим фактором для посилення боєздатності армії.

Читайте також: У деяких рекрутингових центрах до 20% звернень надходить від жінок - Міноборони

Уповноважений представник Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець зі свого боку закликав жителів області, міста та громад відвідати центри рекрутингу.

«Наші рекрутерки готові вас зустріти, детально пояснити процес, розповісти про всі нюанси та супроводжувати на кожному етапі – аж до направлення у конкретну військову частину», – заявив він.

За даними міністерства, база центрів рекрутингу української армії налічує понад 10 тисяч вакансій у Сили оборони. Серед них – водії, гранатометники, медики, оператори безпілотників, психологи, юристи, діловоди та інші. Цивільні рекрутерки контролюють кожен етап долучення людини до армії.

Розташований центр рекрутингу в Ромнах за адресою: вул. Соборна, 13/71 (приміщення міського центру надання адміністративних послуг). Працює він за наступним графіком: з понеділка по четвер – із 8:00 до 17:15, у п’ятницю – з 8:00 до 16:00.

Консультацію також можна отримати за телефонами: +38(068) 982 6911; +38(095) 578 6652.

Детальна контактна інформація доступна на офіційному сайті проєкту.

Читайте також: На Черкащині відкрили перший рекрутинговий центр Сил оборони

Як повідомляв Укрінформ, центр рекрутингу української армії відкрили в Конотопі. Він став четвертим у регіоні та 36-м в Україні.

Днями такий центр запрацював в Охтирці.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-