Росіяни за добу вбили одного жителя Донеччини, ще сімох - поранили

Росіяни за добу вбили одного жителя Донеччини, ще сімох - поранили

Фото
Укрінформ
Минулої доби, 15 вересня, російські загарбники вбили одного жителя Донецької області та ще сімом людям завдали поранень, загалом завдали 2 295 ударів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

"За 15 вересня росіяни вбили 1 жителя Донеччини - у Покровську. Ще 7 людей в області за добу дістали поранення", - зазначив очільник ОДА.

Як підкреслив Філашкін, загальна кількість жертв російської армії на Донеччині (2761 загиблий та 6045 поранених) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Читайте також: Росіяни вночі та зранку 13 разів обстріляли Сумщину - нарахували 25 вибухів

Як повідомила поліція Донецької області, здійснили 2 295 обстрілів Донецької області, пошкоджень зазнали 58 цивільних об’єктів.

«Протягом доби Росія завдала 2 295 ударів по лінії фронту та житловому сектору… Пошкоджено 58 цивільних об’єктів - 43 житлових будинки, торговий комплекс, заклад освіти, гаражі, господарські споруди, автомобілі, критична інфраструктура», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під вогнем перебували дев’ять населених пунктів: міста Лиман, Миколаївка, Покровськ, Сіверськ, Торецьк, Часів Яр, селище Клебан-Бик, села Роздольне, Шевченко.

Зокрема, по Покровську війська РФ завдали дев’ять ударів, вбили мирного жителя, ще трьох поранили, пошкодили багатоквартирний і два приватних будинки, об’єкти життєзабезпечення, гаражі.

На Миколаївку загарбники скинули дві керовані авіабомби «УМПБ Д-30 СН», поранені троє цивільних мешканців, зокрема п’ятирічна дівчинка. Пошкоджені 5 багатоквартирних будинків, торговий комплекс, електромережа.

За інформацією правоохоронців, одна людина постраждала внаслідок обстрілу Часового Яру.

По Сіверську війська РФ вдарили трьома авіабомбами «КАБ-250» з модулем УМПБ, де пошкодили 22 приватних будинки.

У Роздольному ударом бомби «КАБ-250» з модулем УМПК пошкоджено п’ять приватних осель і заклад освіти. У селі Шевченко – постраждали чотири приватних оселі.

Лиман ворог атакував учора та сьогодні близько 5-ої ранку, руйнувань зазнали три приватних будинки, господарські споруди, гараж. У Клебан-Бику пошкоджено багатоквартирний будинок і авто.

Крім того, двоє цивільних осіб постраждали внаслідок підривів на вибухових пристроях у Лиманській громаді – селищі Дробишеве та селі Щурове.

Також отримано інформацію про загибель двох цивільних осіб у Богоявленці, яких було вбито під час російського обстрілу 14 вересня.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаївці на Донеччині російська армія зруйнувала приміщення Укрпошти, працівники не постраждали.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-