У Києві на базі центру «ЯМаріуполь» відкрили спеціалізований медичний хаб

У Києві на базі центру «ЯМаріуполь» відкрили спеціалізований медичний хаб

Фото
Укрінформ
У Києві на базі центру «ЯМаріуполь» відкрили другий спеціалізований медичний хаб в Україні, де працюватимуть 45 маріупольських лікарів.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова українського Маріуполя Вадим Бойченко, передає Укрінформ.

«Сьогодні ми відкрили другий спеціалізований медичний хаб в Україні. Він знаходиться на базі київського лівобережного центру «ЯМаріуполь» та стане найбільшим у нашій мережі спеціалізованих медичних закладів», - написав мер.

Він зазначив, що у цьому центрі працюватимуть 45 маріупольських лікарів, які надаватимуть допомогу як переселенцям з Маріуполя, так і киянам.

У Києві на базі центру «ЯМаріуполь» відкрили спеціалізований медичний хаб / Фото: Юлія Овсяннікова. Укрінформ

Проєкт буде реалізовано у два етапи: в межах першого - у центрі запрацювали лікарі первинної ланки та вузькопрофільні фахівці; в межах другого - перелік послуг та лікарів буде розширюватись відповідно до запиту пацієнтів.

Бойченко підкреслив, що створення медичних хабів - це важливий крок для надання якісної та доступної допомоги громаді, а також збереження закладів охорони здоров'я та фахівців Маріуполя.

«Після деокупації Маріуполя наші медичні заклади стануть основою для відновлення роботи галузі та забезпечать маріупольців необхідними медичними послугами», - заявив мер та подякував лікарям та медичним працівникам, які попри всі складнощі продовжують працювати заради підтримки маріупольців в евакуації.

Читайте також: Латвія допоможе відновити обласну дитячу лікарню на Чернігівщині

Як повідомлялося, нещодавно у Рівному на базі релокованої Маріупольської міської лікарні запрацював медичний хаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-