Росіяни за добу здійснили 106 обстрілів прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Росіяни за добу здійснили 106 обстрілів прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Укрінформ
Російські війська за минулу добу здійснили 106 обстрілів із різних видів озброєння прикордонних територій Чернігівської, Сумської та Харківської областей, унаслідок чого пролунало загалом 312 вибухів.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба оперативного командування "Північ" у Фейсбуці.

У Чернігівській області під ворожим вогнем опинилися Прогрес, Миколаївка, Галаганівка, Олександрівка, Семенівка, Блешня, Заріччя, Леонівка, Єліне, Сеньківка, Бучки та Грем’яч.

За попередніми даними, російська армія здійснювала атаки по населених пунктах із артилерії, РСЗВ, мінометів та скиду НВП з БПЛА.

У Сумській області ворожих обстрілів зазнали Суми, Графське, Тур’я, Бондарівщина, Річки, Кияниця, Рясне, Високе, Кіндратівка, Мезенівка, Краснопілля, Писарівка, Угроїди, Журавка, Порозок, Грабовське, Степок, Ободи, Дмитрівка, Пожня, Велика Писарівка, Попівка, Лугівка, Олександрівка, Пономаренки, Сімейкине, Бруски, Малушине, Нова Слобода, Катеринівка, Глухів, Ромашкове, Білокопитове, Уланове, Старикове, Соснівка, Нова Гута та Стара Гута.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти із застосуванням КАБів, FPV-дронів, мінометів, ствольної артилерії та скиду НВП з БПЛА.

Читайте також: Росіяни за добу завдали 197 ударів по Запорізькій області - двоє загиблих, п'ятеро поранених

У Харківській області в Богодухівському районі в населених пунктах Леміщене та Тимофіївка зафіксовано 13 вибухів від скиду БПЛА та FPV-дрону.

За даними ОК "Північ", одна людина загинула та чотири поранені.

Інформація про руйнування, загиблих або поранених серед місцевого населення уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія вночі та зранку у середу, 18 вересня, здійснила 37 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-