Ворог учора обстріляв цивільну інфраструктуру на Сумщині, загинув чоловік

Ворог учора обстріляв цивільну інфраструктуру на Сумщині, загинув чоловік

Фото
Укрінформ
На Сумщині росіяни обстріляли цивільну інфраструктуру прикордонної громади - поранений внаслідок обстрілу чоловік помер по дорозі до лікарні.

Про це повідомляє у Телеграмі Сумська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

"Окупанти з артилерії обстріляли цивільну інфраструктуру прикордонної громади на Сумщині – розпочато слідство", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за даними слідства, 17 вересня 2024 року близько 21:00 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти з артилерії обстріляли цивільну інфраструктуру Краснопільської громади Сумського району на Сумщині.

"Унаслідок атаки агресора 49-річний цивільний чоловік отримав поранення, від яких помер по дорозі в лікарню", - повідомили в прокуратурі.

Відтак, за процесуального керівництва Сумської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілу.

Читайте також: Росіяни за добу завдали 197 ударів по Запорізькій області - двоє загиблих, п'ятеро поранених

У подальшому матеріали кримінального провадження будуть направлені слідчим Управління Служби безпеки України в Сумській області.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія вночі та зранку у середу, 18 вересня, здійснила 37 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-