Тернопільська облрада сподівається, що ВСУ знову розгляне касацію про поновлення Головка

Тернопільська облрада сподівається, що ВСУ знову розгляне касацію про поновлення Головка

Укрінформ
У Тернопільській облраді прокоментували відхилення ВСУ касаційної скарги щодо поновлення на посаді ексголови Михайла Головка.

Про це повідомили кореспондентові Укрінформу у пресслужбі Тернопільської обласної ради.

«Позиція Тернопільської обласної ради щодо оскарження рішення Восьмого апеляційного суду щодо поновлення на посаді Михайла Головка незмінна. Ми оскаржуємо це рішення шляхом подання касаційної скарги до Верховного Суду. У звʼязку із виправленням невідповідностей сподіваємося, що касаційна скарга буде прийнята до розгляду»,- повідомили в облраді.

Раніше депутати Тернопільської облради проголосували за звільнення ексголови Тернопільської облради Михайла Головка, якого 1 серпня поновив на роботі Восьмий апеляційний суд у Львові. Також подали касаційну скаргу на це рішення суду.

Читайте також: Мер Одеси Труханов заперечив наявність у нього російського паспорта

За офіційною інформацією, у червні 2023 року НАБУ і САП затримали тоді діючого голову облради Головка і двох заступників начальника Тернопільської ОВА Ігоря Дем’янчука та Ігоря Гайдука. Затримані вимагали близько 2,4 млн грн у підприємця за перераховані його ТОВ кошти за виконані роботи з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів. Згодом ВАКС арештував голову Тернопільської облради Головка з можливістю внесення 805 тис. грн застави.

Як повідомляв Укрінформ, ВСУ повернув Тернопільській облраді касаційну скаргу щодо поновлення на посаді ексголови Головка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-