Мер Житомира достроково склав повноваження

Мер Житомира достроково склав повноваження

Укрінформ
Житомирський міський голова Сергій Сухомлин достроково склав повноваження.

Відповідне рішення ухвалене на позачерговій сесії Житомирської міської ради, передає кореспондент Укрінформу.

«Це складне рішення, яке приймалося декілька тижнів. Поки що не можу сказати, у зв'язку з чим воно приймається. Наступного тижня вже зможу більше сказати... Неодноразово в інтерв’ю і на виборах я казав, що не хочу назавжди залишатися міським головою, тому що іноді втрачаєш мотивацію, і точно ти не найрозумніший в цьому місті. Але дуже було важливо робити те, чого до тебе ніхто не робив», - зазначив Сухомлин.

У коментарі журналістам мер сказав, що збирався йти в ЗСУ, пройшов ВЛК, ТЦК та СП, але не отримав погодження від Генштабу, тому йому надійшла інша пропозиція.

«Коли я йшов на цю посаду, у мене було бажання працювати, аби Житомир був першим. Сьогодні Житомир – перший із заміни вуличного освітлення, місто було першим із невідключень електроенергії під час повномасштабної війни. За різними рейтингами наше місто лідирує за рівнем підтримки ЗСУ. У Житомирі найнижчі втрати в тепломережі в Україні. Ми першими запровадили електронний квиток. Це дуже складна робота і були помилки, адже вони є в тих, хто робить», - сказав Сухомлин.

Мер додав, що його сім’я залишається в Житомирі.

Депутати міськради підтримали дострокове припинення повноважень мера.

Сергій Сухомлин був обраний на посаду міського голови у 2015 році. Вдруге його переобрали на виборах у 2020 році.

Як повідомляв Укрінформ, мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що в місті реалізують проєкти, які забезпечать додаткові потужності із виробництва електроенергії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-