У Коломиї працівниця психоневрологічного інтернату побила підопічну - поліція відкрила справу

У Коломиї працівниця психоневрологічного інтернату побила підопічну - поліція відкрила справу

Фото
Укрінформ
На Прикарпатті поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття у жіночому психоневрологічному інтернаті, що в Коломиї.

Про це повідомляють на сайті омбудсмана України, передає Укрінформ.

«Учора до представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Івано-Франківській області надійшла інформація, що в жіночому психоневрологічному інтернаті у Коломиї працівниця закладу ймовірно побила підопічну. …випадок справді зафіксували, викликали працівників поліції. Орган правопорядку відреагував вчасно, відкривши кримінальне провадження та внісши дані в ЄРДР за ознаками вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 125 Кримінального Кодексу України, а саме: умисне легке тілесне ушкодження», - йдеться у повідомленні.

Зауважується, що на місце події виїхала представниця Уповноваженого в області Євгенія Мнишенко, вона перевірила умови перебування підопічних в інтернаті на дотримання прав людини.

Читайте також: За два роки померли 27 пацієнтів: у психлікарні на Вінниччині виявили порушення

«Представниця поспілкувалася з керівництвом закладу та потерпілою, у якої виявили великі синці в області спини та боків… адміністрація закладу, довідавшись про інцидент, вжила заходів для усунення працівниці, яка побила підопічну…», - додають на сайті омбудсмана України.

Зазначається, що в інтернаті почали службове розслідування.

Як повідомляє агентство, поліція затримала чоловіка, який побив у Дніпрі військового.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-