У Харкові внаслідок удару 20 вересня був пошкоджений університет ім. Каразіна

У Харкові внаслідок удару 20 вересня був пошкоджений університет ім. Каразіна

Фото
Укрінформ
Унаслідок удару по Харкову 20 вересня була пошкоджена одна з будівель Харківського національного університету ім. Каразіна.

Про це повідомив у Фейсбуці благодійний фонд Каразінського університету, передає Укрінформ.

"Ми знову стикаємося з жорстокою реальністю, яка щодня намагається нас зламати. Ворог робить усе можливе, щоб завадити нам працювати й провадити освітньо-науковий процес. Нещодавно вночі знову "прильоти" в Харкові, і цього разу постраждав і наш університет... 350 вибитих вікон у північному корпусі, пошкоджено фасад будівлі”, - йдеться у дописі.

Зазначається, що університет “продовжує реалізацію проєкту з обладнання безпечних просторів”. На це залучають у тому числі благодійні кошти.

“Це дозволить нам працювати, навчати та розвиватися, проводити заняття та наукові заходи навіть у таких складних умовах, не боячись за власне життя”, - зазначили у виші.

Читайте також: Ворог за добу шість разів обстріляв Харківщину - виникли пожежі, пошкоджені будинки

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок удару КАБом по центру Харкова ввечері 20 вересня постраждали 15 людей. Був пошкоджений чотириповерховий корпус лікарні, де знаходились пацієнти, готель, дорожнє полотно, навчальний заклад.

Фото: благодійний фонд Каразінського університету

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-