Унаслідок авіаударів РФ у Запоріжжі пошкоджені 40 багатоквартирних будинків

Унаслідок авіаударів РФ у Запоріжжі пошкоджені 40 багатоквартирних будинків

Фото
Укрінформ
Унаслідок російських авіударів у Запоріжжі пошкоджені 40 багатоквартирних будинків, соціальні та інфраструктурні об'єкти.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Укрінформ.

Наслідки нічної ракетної атаки армії РФ по Запоріжжю / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

“Внаслідок авіаударів, за попередніми даними, зазнали пошкоджень сорок житлових багатоквартирних будинків, а також об’єкти соціальної сфери та інфраструктури у Вознесенівському та Дніпровському районах міста Запоріжжя", - йдеться у дописі.

Зазначається, що на місцях влучань працюють понад пів сотні комунальників та більше 20 одиниць техніки: вони розбирають завали та закривають розбиті вікна листами ОСБ.

Секретар Запорізької міськради Регіна Харченко додала у Телеграмі, що внаслідок ударів також пошкоджені 10 нежитлових будівель та приміщень.

Читайте також: На Сумщині російські військові атакували дроном рейсовий автобус, є поранені

"Особи пільгових категорій мають змогу скористатися програмою фінансової підтримки мешканців Запоріжжя, житло яких було пошкоджені внаслідок ракетного обстрілу. Розмір одноразової допомоги - 15 тисяч гривень", - зазначила вона.

Як повідомляв Укрінформ, війська РФ завдали авіаударів по Запоріжжю та Запорізькому району. Повідомлялося про 17 постраждалих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-