У Харкові під завалами багатоповерхівки знайшли тіло жінки - кількість загиблих зросла до чотирьох

У Харкові під завалами багатоповерхівки знайшли тіло жінки - кількість загиблих зросла до чотирьох

Відео
Укрінформ
У Харкові під завалами багатоповерхівки, в яку влучила авіабомба ФАБ-500, знайшли тіло жінки, таким чином внаслідок ударів РФ по місту 24 вересня загинули четверо людей.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Ігор Терехов, передає Укрінформ.

“Під завалами будинку у Київському районі, зруйнованого вчора російським агресором, знайдено тіло загиблої жінки. Зараз його дістають рятувальники”, - йдеться у повідомленні.

Згодом у ДСНС Харківщини поінформували, що деблокували тіло жінки з-під завалів. "Щоб до нього дістатися довелося розібрати багато зруйнованих будівельних конструкцій та прибрати декілька десятків тон будівельного сміття. Роботи ускладнювалися постійними повітряними тривогами, під час яких надзвичайники йшли до укриття, й аварійністю будівлі", - розповіли рятувальники.

Як повідомила пресслужба Харківської міської ради, будинок обстежили працівники водоканалу. За даними начальника управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення” Валерія Харлана, водомережі та каналізація в шести під'їздах з восьми не постраждали. “Водопостачання в них було відновлене, а у двох найбільш пошкоджених під'їздах, мешканців яких евакуювали, вода відсутня”, - зазначив Харлан.

За оновленою інформацією міськради, загалом внаслідок атаки 24 вересня в різних районах Харкова пошкоджень зазнали 68 будівель.

“Там було вибито понад 1,8 тис. вікон у квартирах і майже 1,2 тис. - у місцях загального користування. Станом на 12:00 фахівці загалом закрили понад 1,8 тис. контурів (переважно у квартирах)”, - зазначили у мерії.

Читайте також: Ворог посилив використання дронів на Харківщині і підтягнув сили на позиції у Вовчанську

Як повідомлялося, у Харкові пообіді 24 вересня пролунали три серії вибухів. Війська РФ поцілили в багатоповерхівку, підприємство цивільної промисловості, відкриту територію. Було відомо про трьох загиблих і 36 поранених на різних локаціях. Літня жінка вважалася зниклою безвісти.

Наслідки удару по Харкову / Фото: В'ячеслав Мадієвський. Укрінформ

За даними поліції та прокуратури, по Харкову та передмістю загарбники випустили 8 ФАБ з УМПК з трьох літаків Су-34 з території Бєлгородської області. Дві бомби влучили по території Циркунівської громади Харківського району, шість влучань – у Шевченківському, Київському, Салтівському і Немишлянському районах обласного центру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-