У Херсоні росіяни скинули з дрона вибухівку, є поранений

У Херсоні росіяни скинули з дрона вибухівку, є поранений

Укрінформ
У Дніпровському районі Херсона зранку внаслідок обстрілу з безпілотника поранений 60-річний чоловік.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

«60-річний чоловік звернувся до лікарів», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, близько 8.40 він потрапив під скид ворогом вибухівки з безпілотника у Дніпровському районі міста. У потерпілого мінно-вибухова травма, уламкові поранення. Медики продовжують його дообстежувати.

Херсонська ОВА, своєю чергою, повідомила, що близько 08:40 російські війська атакували з БпЛА Херсон. Унаслідок скидання вибухівки з дрона 60-річний чоловік дістав вибухову травму, уламкові поранення голови та тулуба.

Також Мрочко інформує, що Херсонську міську територіальну громаду з 6 години 25 вересня по 6 годину 26 вересня російські війська обстріляли 10 разів. Ураження зафіксовані у Херсоні, Антонівці, Зимівнику, Комишанах. Зокрема, пошкоджені 5 багатоповерхівок, 4 приватних будинки, цивільне авто.

Окрім того, протягом минулої доби росіяни атакували громаду з авіації. Як розповів Мрочко, 2 КАБи були випущені на Херсон, 2 - в район Зеленівки, 2 - в район Наддніпрянського, 2 - на Антонівку і ще 2 - на Садове. В одному з тамтешніх садових товариств внаслідок авіаудару отримали поранення двоє людей - 78-річна жінка і 82-річний чоловік. Зараз вони у лікарні.

Читайте також: На Херсонщині за добу від російських ударів загинули двоє цивільних, ще 14 - поранені

Загалом за минулу добу внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади одна людина - жінка 80 років, загинула, 13 людей отримали поранення різних ступенів тяжкості.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області минулої доби через російську агресію двоє людей загинули та ще 14 дістали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-