Обстріл Харкова 24 вересня: кількість загиблих зросла до п'яти

Обстріл Харкова 24 вересня: кількість загиблих зросла до п'яти

Укрінформ
У лікарні померла літня жінка, поранена 24 вересня внаслідок російських авіаударів по Харкову.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"На жаль, у лікарні померла 72-річна жінка, яка перебувала у реанімації після удару окупантів 24 вересня. Співчуття рідним та близьким. Всього внаслідок ворожого удару того дня загинуло вже пʼятеро людей", - зазначив Синєгубов.

Як уточнили журналістам в пресслужбі адміністрації, жінка отримала тяжкі травми внаслідок удару по 9-поверхівці на Північній Салтівці. Ще 11 поранених залишаються у лікарнях, із них троє - у тяжкому стані.

Наслідки удару по Харкову / Фото: В'ячеслав Мадієвський. Укрінформ

Як повідомлялося, у Харкові 24 вересня пролунали три серії вибухів. Війська РФ поцілили в багатоповерхівку, підприємство цивільної промисловості, відкриту територію. У день обстрілу було відомо про трьох загиблих і 36 поранених на різних локаціях. Літня жінка вважалася зниклою безвісти. 25 вересня її тіло знайшли під завалами.

За даними поліції та прокуратури, по Харкову та передмістю загарбники випустили 8 ФАБ з УМПК з трьох літаків Су-34 з території Бєлгородської області. Дві бомби влучили по території Циркунівської громади Харківського району, шість влучань – у Шевченківському, Київському, Салтівському і Немишлянському районах обласного центру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-