Кількість постраждалих унаслідок нічного авіаудару по Запоріжжю зросла до дев'яти

Кількість постраждалих унаслідок нічного авіаудару по Запоріжжю зросла до дев'яти

Фото
Укрінформ
Кількість постраждалих унаслідок нічного авіаудару по Запоріжжю зросла до дев'яти.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Дев’ять поранених, один у важкому стані в лікарні: кількість постраждалих від нічного обстрілу Запоріжжя зросла. Стан 25-річного чоловіка, який отримав множинні травми, важкий але стабільний. Його прооперували", - зазначив він.

При цьому Федоров додав, що ще дві жінки отримали допомогу медиків і лікуються вдома. Інші постраждалі від госпіталізації відмовилися.

Наслідки нічного авіаудару КАБами по Запоріжжю / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

Під час виїзду на одне з місць влучання російського снаряду начальник Запорізької ОВА зауважив, що четверту ніч поспіль армія РФ атакує Запоріжжя керованими авіаційними бомбами. Лише після нічного обстрілу зафіксовано 150 звернень громадян про пошкоджене майно.

“Четверту ніч ворог обстрілює місто КАБами. В чергове у нас є три локації житлового сектору, де ворог і зруйнував, і пошкодив житлові будинки. На сьогодні вже зафіксовано більше ніж 150 звернень від мешканців про пошкодження житла. Ми бачимо, попередньо, що є постраждалі багатоповерхові будинки, на які, скоріш, за все буде зроблено технічне обстеження і такі будинки будуть визнані такими, які не будуть відновлюватися, а мешканці отримають сертифікати на придбання нових квартир”, - сказав він.

Читайте також: Ворог минулої доби вдарив по Запорізькій області 424 рази

За даними міської ради, впродовж чотирьох днів у Запоріжжі пошкоджено 105 багатоповерхових та 219 приватних будинків. Три приватні оселі зруйновані, одна частково зруйнована.

Раніше повідомлялося, що ворог атакує місто КАБами. Спершу повідомлялося про сімох постраждалих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-