На Рівненщині відкрили перший регіональний офіс «Зроблено в Україні»

На Рівненщині відкрили перший регіональний офіс «Зроблено в Україні»

Фото
Укрінформ
Перший регіональний офіс платформи «Зроблено в Україні» запрацював на Рівненщині.

Про це повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Перший регіональний офіс платформи «Зроблено в Україні» запрацював на Рівненщині. Разом з очільницею Державного центру зайнятості Юлією Жовтяк взяв участь у його відкритті», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, нині на Рівненщині 47 тисяч підприємців. Незважаючи на війну, їхня цифра постійно зростає. У цьому офісі представники бізнесу зможуть отримати необхідні консультації щодо різних видів державної підтримки, написання бізнес-планів, оформлення документів для участі в грантових програмах, пошуку працівників та багато інших.

Діятиме цей заклад на базі Рівненського міського центру зайнятості.

Наголошується, що офіси «Зроблено в Україні» для бізнесу - частина національної платформи «Зроблено в Україні», ініційованої Президентом Володимиром Зеленським. Мета платформи - розвиток вітчизняного виробництва та підтримка українського бізнесу для посилення економічної самодостатності України.

Читайте також: Маркуванням «Зроблено в Україні» позначені 26 мільйонів товарних позицій - RAU

Як повідомляв Укрінформ, на Рівненщині 20 червня почала діяти обласна програма, за якою бізнес може отримати до 400 тис. грн на розробки оборонного характеру.

На Рівненщині 30 бізнесів отримали фінансування у межах урядової програми «Грант для ветеранів та їх подружжя».

На Рівненщині презентували проєкт «Створено Захисниками».

Фото: Телеграм / Олександр Коваль

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-