У Вінниці відбувається перший індустріальний форум

У Вінниці відбувається перший індустріальний форум

Фото
Укрінформ
У Вінниці 26-27 вересня відбувається перший індустріальний форум «Нова індустріалізація України: виклики та можливості під час війни».

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

«Ми вперше проводимо подію такого формату у місті – перший Вінницький індустріальний форум. Відбувається важлива подія для бізнесу, адже разом із учасниками обговорюємо, яким чином індустріальний розвиток може сприяти відновленню і зростанню української економіки, причому в умовах війни», - сказав Очеретний.

За його словами, до участі в цьому заході долучилися сотні спеціалістів з різних куточків України.

У полі зору учасників - пошук точок нової ефективності для розбудови індустріальної стратегії вітчизняної економіки, формування засад енергонезалежності виробництв і подолання кадрового голоду під час війни.

Читайте також: На Івано-Франківщині з’явиться новий індустріальний парк

Також розглядають перспективи розвитку індустріальних парків та програми фінансування промисловості.

У Вінниці проходить перший індустріальний форум / Фото: Антоніна Мніх, Укрінформ

Окрім того, учасники форуму відвідають інноваційні підприємства регіону. Заплановано, зокрема, візит до групи компаній KNESS та огляд виробничих ліній з виготовлення металоконструкцій для промислових сонячних електростанцій.

Як повідомляв Укрінформ, ще три індустріальні парки - «Коростень», «БФ Термінал» та «Вінницький індустріальний парк» - отримали державне фінансування у межах політики «Зроблено в Україні».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-