На Донеччині внаслідок обстрілів поранені семеро мирних жителів

На Донеччині внаслідок обстрілів поранені семеро мирних жителів

Укрінформ
Прокуратура Донецької області почала розслідування за фактами поранення внаслідок російських обстрілів сімох мирних жителів.

Про це обласна прокуратура повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Окупанти зранку обстрілюють Донеччину ракетами та артилерією – розпочато розслідування за фактами поранення 7 цивільних”, - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що 27 вересня російські війська обстріляли з використанням “УМПБ Д-30 СН” мікрорайон Високо-Іванівка Слов’янської ОТГ. У результаті обстрілу отримала мінно-вибухові травми, перелом і струс головного мозку подружня пара.

Крім того, російські загарбники атакували з артилерії місто Мирноград, внаслідок чого отримав проникаючі поранення тіла 51-річний містянин.

Ворог також кілька разів обстрілював місто Костянтинівка, внаслідок чого зазнали поранень четверо мирних жителів, а саме: жінки віком 37 і 61 рік й двоє 36 та 67-річні чоловіки. Постраждалі перебували поблизу торговельних об’єктів і за місцем мешкання.

За даними прокуратури, у Костянтинівці пошкоджені приватні та багатоквартирний будинок, торговельні об’єкти, кафе й магазин.

Донецька обласна прокуратура почала досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Читайте також: В Ізмаїлі вісім поранених після обстрілу перебувають у лікарні - ОВА

Як повідомляв Укрінформ, 26 вересня російські війська вбили чотирьох жителів Донецької області та ще 11 людей поранили.

Фото:  Донецька обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-