Рівненська область стала пілотним регіоном, де ветеранів безкоштовно навчатимуть керувати вантажівками

Рівненська область стала пілотним регіоном, де ветеранів безкоштовно навчатимуть керувати вантажівками

Фото
Укрінформ
Рівненська область стала пілотним регіоном, де ветеранів безкоштовно навчатимуть експлуатації та керуванню вантажівками.

Про це повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Ветерани з Рівненщини зможуть безкоштовно навчатися експлуатації та керуванню вантажівками. Відповідний Меморандум підписав з Рівненським центром профтехосвіти Держслужби зайнятості та ТзОВ «Райдер Україна», - йдеться у повідомленні.

Як наголошують в ОВА, Рівненська область стала пілотним регіоном, де діятиме унікальна ініціатива для учасників бойових дій. Проєкт передбачатиме безкоштовне навчання ветеранів на право керування транспортним засобом категорії С1.

Заняття відбуватимуться на базі Олександрійського відділення Рівненського центру профтехосвіти на спеціально переобладнаних автомобілях з автоматичною коробкою передач. Це можливість для ветеранів розпочати свій бізнес, або працевлаштуватися у передові логістичні компанії.

Коваль наголошує, що у рамках проєкту навчання проводитиметься на двох спеціально обладнаних автівках. Після завершення курсів ветерани зможуть отримати такі ж вантажівки на 2 роки у лізинг на вигідних умовах.

За словами начальника ОВА, мета – дати можливість ветеранам війни, які отримали поранення та були звільнені з військової служби за станом здоров’я, здобути знання, а згодом розпочати бізнес.

Читайте також: У е-кабінеті соцзахисту МВС вже зареєструвалися 6 тисяч ветеранів та членів їхніх родин

«Продовжуємо наповнювати ветеранську політику на Рівненщині конкретними речами, формуючи в області потужний хаб з адаптації та соціалізації наших захисників», - написав начальник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, на Рівненщині 30 бізнесів отримали фінансування в межах урядової програми «Грант для ветеранів та їх подружжя».

На Рівненщині презентували проєкт «Створено Захисниками».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-