Під ударом у центрі Херсона опинився ринок - семеро загиблих, четверо поранених

Під ударом у центрі Херсона опинився ринок - семеро загиблих, четверо поранених

Відео
Укрінформ
До 7 зросла кількість загиблих унаслідок обстрілу середмістя Херсона, також поранені четверо містян, обстріл відбувся поруч із місцевим ринком і зупинкою громадського транспорту.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«Окупанти атакували ринок у середмісті Херсона. Під ударом опинилися торгівельні точки, де зранку херсонці купляли чи продавали продукцію», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на цю хвилину відомо про щонайменше вісьмох постраждалих. Попередньо, пʼятеро людей загинули, ще троє – поранені.

Потерпілих доставили до медзакладу. Вони – під наглядом лікарі.

Прокудін публікує відео про наслідки обстрілу.

Пізніше Херсонська обласна прокуратура повідомила, що кількість загиблих унаслідок обстрілу середмістя Херсона зросла до семи.

«За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 1 жовтня 2024 року, близько 9:00, війська РФ завдали ударів, ймовірно, зі ствольної артилерії по середмістю Херсона. Обстріл відбувся поруч із місцевим ринком і зупинкою громадського транспорту.

Наразі відомо, що внаслідок обстрілу загинули семеро цивільних — троє жінок та четверо чоловіків. Також поранені четверо містян, їм надається кваліфікована медична допомога. Дані уточнюються.

«Ушпиталено чотирьох поранених внаслідок обстрілу ринку у Центральному районі Херсона. Це жінки 68, 65 і 33 років та 65-річний чоловік», - ідеться у повідомленні Херсонської МВА.

Як зазначається, в усіх вибухові травми та уламкові поранення. На момент російської атаки вони перебували на вулиці.

Також в МВА інформують, що наразі тіла трьох загиблих доставлені до бюро судово-медичної експертизи. Інформація уточнюється.

У МВА також оприлюднили відео про наслідки ворожого обстрілу.

Читайте також: На Херсонщині за добу внаслідок російських ударів поранені 17 цивільних

Як повідомляв Укрінформ, зранку військові РФ вдарили по центральній частині Херсона, є загиблі і поранені.

Фото: Херсонська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-