У Львові затримали фальшивомонетників - підроблені долари збували через пункти обміну

У Львові затримали фальшивомонетників - підроблені долари збували через пункти обміну

Фото
Укрінформ
Правоохоронці у Львівській області викрили угруповання фальшивомонетників, які підробляли американські долари.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ.

«Організували угруповання двоє мешканців області 24 та 29 років. Інших учасників групи підшукували збувачі, які отримували 20% винагороди від суми реалізованих коштів. Вони виконували функції водіїв та безпосередньо самі реалізовували підробки», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 100-доларові банкноти 2006 року випуску збували через пункти обміну валют у різних містах області невеликими сумами – від $1000 до $3500.

Співробітники Головного оперативно-розшукового відділу 7-го прикордонного загону спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань Нацполіції та Територіального управління БЕБ у Львівській області затримали сімох членів угруповання. Вилучено 221 тис. гривень, понад 23 тис. доларів (з яких 17 тис. - підроблені), дев’ять автівок преміумкласу, чорнові записи.

Усім затриманим повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи: шістьом – тримання під вартою із правом внесення застави від 242,2 тис. до 4 млн грн, ще одному – нічний домашній арешт.

Читайте також: На Одещині затримали фальшивомонетника, який підробляв купюри номіналом 500 грн

Як повідомлялось, СБУ затримала на Київщині організаторів і активних учасників міжнародного угруповання, яке займалось виготовленням і збутом великих сум підроблених доларів. Фальшивки гроші не ідентифікувалися пристроєм для перевірки грошей.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-