Прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини за добу РФ обстріляла 79 разів, є загиблий

Прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини за добу РФ обстріляла 79 разів, є загиблий

Укрінформ
Російські війська за минулу добу здійснили 79 обстрілів з різних видів озброєння прикордонні території Чернігівської, Сумської та Харківської областей, пролунало загалом 189 вибухів.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба оперативного командування "Північ" у Фейсбуці.

У Чернігівській області під ворожим вогнем опинилися Новгород-Сіверська, Полюшкине, Гай, Галаганівка, Мхи, Хотіївка, Семенівка, Грем’ячка, Янжулівка та Леонівка.

За попередніми даними, російська армія здійснила атаку по них зі ствольної артилерії, мінометів, РСЗВ та дронів.

У Сумській області ворожих обстрілів зазнали Зелений Гай, Велика Чернеччина, Річки, Павлівка, Мезенівка, Журавка, Волфине, Миропілля, Білопілля, Покровка, Ободи, Велика Писарівка, Попівка, Їздецьке, Олександрівка, Бруски, Бояро-Лежачі, Нова Слобода, Шостка, Будівельне, Білокопитове, Студенок, Середина-Буда, Уланове, Чернацьке, Бачівськ, Соснівка, Дем’янівка та Нова Гута.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти з КАБів, дронів, ствольної артилерії та мінометів.

У Харківській області в Богодухівському районі в населених пунктах Рясне, Леміщене, Тимофіївка та Відродженівське зафіксовано 9 вибухів унаслідок застосування росіянами дронів та артилерії.

Читайте також: На Харківщині внаслідок обстрілів постраждали семеро людей

За даними ОК "Північ", одна цивільна особа загинула, троє поранені, пошкоджена критична інфраструктура.

У Новгород-Сіверському районі Чернігівської області внаслідок російських обстрілів знищені та пошкоджені будинки і транспорт мирних жителів.

На Чернігівщині внаслідок російського обстрілу знищені будинки та транспорт мирних громадян / Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вночі та вранці 2 жовтня 14 разів обстріляли прикордонні громади Сумської області, зафіксовані 20 вибухів.

Фото: ДСНС Сумщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-