Війська РФ уночі завдали авіаударів по Золочеву, постраждала жінка

Війська РФ уночі завдали авіаударів по Золочеву, постраждала жінка

Фото
Укрінформ
Російські війська вночі завдали авіаударів по Золочеву Харківської області, внаслідок чого постраждала літня жінка, щонайменше 10 будинків пошкоджені.

Про це повідомила у Телеграмі Харківська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

За даними слідства, 2 жовтня у період з 22:40 до 23:00 у районі населеного пункту Строїтель Бєлгородської області РФ з двох літаків Су-34 було здійснено пуски керованих авіаційних бомб по Харкову та селищу Золочів.

"У с. Золочів Богодухівського району внаслідок авіаударів пошкоджено щонайменше 10 житлових будинків, господарчі споруди. Гострої реакції на стрес зазнала 69-річна жінка", - поінформували у прокуратурі.

Водночас, за її даними, у Харкові постраждало 12 людей, серед яких дівчинка віком 3 роки 11 місяців. Найстаршій постраждалій 73 роки.

"Пошкоджено прилеглі будинки, поліклініку, а також щонайменше 14 авто", - зазначили у прокуратурі.

Крім того, у Шевченківському районі Харкова було влучання у лісосмузі. Пошкоджено скління у двох багатоквартирних житлових будинках.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Читайте також: Росіяни минулої доби поранили 11 жителів Донеччини

Як повідомлялося, увечері 2 жовтня війська РФ атакували Харків керованими авіабомбами, одна з яких влучила в житловий п'ятиповерховий будинок у Салтівському районі. У Харківській ОВА поінформували про 11 поранених, серед яких 3-річна дитина, п'ятьох людей госпіталізовано. Стан поранених - середньої важкості та легкий.

Під завалами п'ятиповерхівки можуть перебувати люди.

Фото: Харківська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-