Російська армія минулої доби вбила одного жителя Донеччини

Російська армія минулої доби вбила одного жителя Донеччини

Укрінформ
Російська армія минулої доби, 4 жовтня, вбила одного жителя Донецької області і ще одна людина була поранена.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

За його словами, 4 жовтня росіяни вбили одного жителя Донеччини — у Часовому Яру.. Ще одна людина в області дістала поранення.

Як наголосив Філашкін, загальна кількість жертв російських загарбників на Донеччині (2795 загиблих і 6217 поранених) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

За добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

"Оперативна ситуація по області станом на ранок 5 жовтня. Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді 1 людина загинула, пошкоджені 16 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини", - йдеться у повідомленні.

Зокрема в Іллінці Мар'їнської громади поранено людину. У Кураховому пошкоджено 2 адмінбудівлі і декілька багатоповерхівок, у Вознесенці пошкоджено приватний будинок. У Покровську пошкоджено приватний будинок, ще 1 — у Новоандріївці.

Також обстріли були і в Краматорському районі. У Лимані пошкоджені приватний будинок, багатоповерхівка, адмінбудівля, крамниця і 3 інфраструктурні об'єкти; у Закітному зруйновано 2 будинки і адмінбудівлю; у Зарічному зруйновано 2 будинки, у Торському — 1. У Миколаївській громаді пошкоджені 4 дачі і інфраструктурний об'єкт. У Зорі Іллінівської громади пошкоджено 4 об'єкти. У Костянтинівці пошкоджено нежитлове приміщення.

Читайте також: На Херсонщині за добу через російські атаки двоє людей загинули, ще шестеро поранені

Як повідомляв Укрінформ, із чотирьох громад Донецької області 4 жовтня евакуювали 49 людей, зокрема 25 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-