Росіяни минулої доби вбили двох жителів Донеччини та ще вісьмох поранили

Росіяни минулої доби вбили двох жителів Донеччини та ще вісьмох поранили

Фото
Укрінформ
Російські загарбники за минулу добу, 5 жовтня, вбили двох і завдали поранень вісьмом жителям Донецької області.

Про це голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«За 5 жовтня росіяни вбили 2 жителів Донеччини: у Великій Новосілці і Торецьку. Ще 8 людей в області за добу дістали поранення», - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Покровську залишається 13 000 жителів

Як підкреслив Філашкін, загальна кількість жертв росіян на Донеччині (2797 загиблих, 6225 поранених) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Також упродовж минулої доби російські війська 21 раз обстріляли населені пункти Донеччини, повідомляє у Телеграмі начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«Всього за добу росіяни 21 раз обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 428 людей, у тому числі 33 дитини», - йдеться у повідомленні.

За даними голови ОВА, у Великій Новосілці Волноваського району внаслідок російської агресії одна людина загинула і ще одна зазнала поранень.

У Курахівській громаді пошкоджено приватні будинки і багатоповерхівки у Гірнику, приватні будинки в Острівському і Курахівці; обстріляне Курахове.

У Миколаївці Краматорського району пошкоджено 15 приватних будинків, багатоповерхівку, 2 гуртожитки і адмінбудівлю. У Новооленівці Іллінівської громади пошкоджено 1 об'єкт. У Костянтинівці поранено 5 людей, пошкоджено 26 багатоповерхівок, 6 ліній електропередач, 3 газогони.

Читайте також: На Дніпропетровщині внаслідок ворожої атаки постраждали двоє людей

У Сіверську Бахмутського району пошкоджено 2 будинки, ще 1 — у Серебрянці. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків і багатоповерхівка. У Торецьку загинула людина, пошкоджено будинок.

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня російська армія вбила одного жителя Донецької області. Ще одна людина була поранена.

Фото: Донецька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-