На Буковині розшукують водійку, яка збила 7-річну дівчинку і втекла

На Буковині розшукують водійку, яка збила 7-річну дівчинку і втекла

Укрінформ
Поліцейські Чернівецької області розшукують водійку автомобіля "Renault Megane", яка в Хотині збила 7-річну дівчинку та втекла із місця аварії. Дитину із численними травмами госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, передає Укрінформ.

"Аварія трапилася вчора, 7 жовтня, у Хотині. У результаті ДТП 7-річна місцева жителька отримала численні тілесні ушкодження. Кермувальниця автомобіля «Renault Megane» втекла з місця ДТП, не надавши допомоги потерпілій, не повідомивши про це відповідні служби. Після наїзду на дитину водійка легковика зіткнулася з огорожею, покинула транспортний засіб та наразі переховується від правоохоронців. На розшук жінки орієнтовано всі наряди поліції області", - йдеться у повідомленні.

Наразі на території Чернівецької області правоохоронці ввели в дію спеціальну поліцейську операцію.

У результаті аварії 7-річна дівчинка отримала численні травми – медики госпіталізували її до районної лікарні для надання допомоги.

"За результатами оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили місцезнаходження автомобіля «Renault Megane», на якому були пошкодження, характерні для ДТП. Власниця транспортного засобу – 57-річна жителька м. Хотин, яка наразі обґрунтовано підозрюється у скоєнні наїзду на пішохідку", - зазначили у поліції.

Автомобіль вилучили та помістили на арештмайданчик.

Відомості про ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські встановлюють місцезнаходження правопорушниці.

Читайте також: Укртрансбезпека торік стягнула рекордні ₴600 мільйонів штрафів

Водночас поліцейські звертаються до мешканців, які стали свідками цієї аварії чи володіють інформацією, яка може допомогти розшукати втікачку, з проханням терміново звернутися до найближчого підрозділу поліції чи на спецлінію "102".

Як повідомлялося, у Київській області неподалік села Єрківці Бориспільського району в ДТП з маршрутним автобусом та легковим автомобілем загинула людина, ще четверо постраждали.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-