Росіяни завдали масованого удару по селищу на Херсонщині, є поранений

Росіяни завдали масованого удару по селищу на Херсонщині, є поранений

Фото
Укрінформ
Росіяни завдали масованого удару по селищу Зеленівка у Херсонській громаді, відомо про близько 8 «прильотів», є поранений.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, який оприлюднив відповідні світлини, передає Укрінформ.

«Російські окупаційні війська завдали масованого удару по Зеленівці. Було близько 8 «прильотів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під вогнем перебували житлові будинки. Після обстрілу виникла пожежа, яку рятувальники оперативно ліквідували.

У МВА інформують, що відомо про одного пораненого. Чоловік 42 років отримав вибухову та закриту черепно-мозкову травми, контузію і уламкове поранення спини. Медики надали йому допомогу на місці. На момент ворожої атаки потерпілий був на вулиці.

Читайте також: У Бериславі внаслідок обстрілу з дрона поранений чоловік

Херсонська ОВА також пише про те, що під ударами російських військ опинилася Зеленівка. В ОВА підтвердили, що через ворожий обстріл постраждав 42-річний чоловік, який перебував на вулиці.

Пізніше Херсонська МВА уточнила, що внаслідок недавнього ворожого обстрілу Зеленівки пошкоджені понад 15 приватних будинків.

Як повідомляв Укрінформ, до 22 зросла кількість поранених внаслідок авіаудару по Херсону, що стався напередодні, 7 жовтня, - до медиків звернулися 45-річний та 47-річний чоловіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-